Isdessert a la sønderjysk rugbrødslagkage
- 4 Personer
- 15 Minutes
Ingredienser
2 stk. | skiver rugbrød |
4 spsk. | hakkede hasselnødder |
1 spsk. | sukker |
1 dl. | piske-fløde |
4 stk. | store kugler vaniljeis |
4 spsk. | syltede kirsebær |
- | lidt revet mørk chokolade |
Sådan gør du
-
1Smuldr rugbrødet og kom på en stegepande sammen med sukker og hasselnødder.
-
2Rist blandingen, indtil brødet begynder at blive mørkt og sprødt.
-
3Afkøl helt.
-
4Pisk fløden til skum, og fordel på fire tallerkener.
-
5Kom is, kirsebær, de sprøde rugbrød og nødder og chokolade herpå og server.
Tip!
Rugbrødsblandingen kan laves et par dage før, du vil servere desserten. Opbevar drysset i en kagedåse, så blandingen forbliver sprød.