Krebinetterne kan serveres med salat eller med stuvede grøntsager og nye kartofler – de kan også sagtens spises på madpakken dagen efter - kun fantasien sætter grænser!
4 Personer
Ingredienser
1 stk.
hvidkålshoved
1 spsk.
fint salt
1 dl
vand
2 stk.
løg
4 stk.
æg økologisk + et til panering
3 dl
Rasp + 2 dl til paneringen
3 dl
Mel + 2 dl til paneringen
-
List olie
-
salt og peber
ANNONCE
Sådan gør du
1
Riv hvidkålen på den grove side af rivejernet, og kom den i en stor skål.
2
Vend den med salt og vand og lad stå i 10 minutter.
3
Kram nu kålen godt med dine hænder, så den bliver blød.
4
Skyl alt saltet fra, og kram kålen helt tør i et viskestykke.
5
Riv løget, og bland i den revne hvidkål. Kom æg, rasp og halvdelen af melet, salt Peber i skålen og rør godt rundt, indtil du har en samlet fars. Tilføj eventuelt mere mel.
6
Lad stå og samle sig i 15 minutter.
7
Form farsen til kålkrebinetter. Vend så først i mel, dernæst i æg og til sidst i rasp.