Sprød rødbedetatar med bagte løg og gedeost
- 4 Personer
Bagte løg
2 stk. | skalotteløg |
1 tsk. | olie |
- | Salt efter smag |
Rødbedetartar
4 stk. | små rødbeder, skrællede |
2 spsk. | balsamico eller rødvinseddike |
3 tsk. | salt |
- | Peber efter smag |
1 tsk. | dijonsennep |
2 tsk. | olivenolie |
1 knsp. | revet hvidløg (kan udelades) |
1 håndfuld | karse |
75 g | gedeost |
4 stk. | radiser, i meget tynde skiver |
Sådan gør du
-
1Tænd ovnen på 200/180 grader varmluft. Skær skalotteløgene i både, kom dem i et ovnfast fad og vend dem med olie og lidt salt.
-
2Bag løgene i ca. 25 minutter, til de er møre og gyldne.
-
3Skær rødbederne i meget små tern og vend dem sammen med balsamico, salt og peber. Lad dem trække i 20-30 minutter.
-
4Tilsæt resten af ingredienserne (på nær karse, gedeost og radisser) og smag til.
-
5Hæld evt. lidt af væsken fra rødbederne og anret dem på en tallerken. Pynt med de bagte løg, karse, gedeost og radiser.
-
6Servering: Godt brød.
Tip!
Brug rygeost i stedet for gedeost.