Glutenfri pebernødder
- 4 Personer
Ingredienser
60 g | smør eller ekstra jomfrukokosolie |
80 g | rørsukker |
1 stk. | æg |
100 g | majsmel eller polenta |
20 g | majsstivelse |
1 tsk. | stødt koriander |
1 tsk. | stødt kanel |
0.5 tsk. | stødt ingefær |
0.5 tsk. | stødt peber |
0.5 tsk. | stødt nellike |
0.5 tsk. | hjortetaksalt |
Sådan gør du
-
1Dejen røres med håndpisker eller på maskine.
-
2Smør, æg og sukker kommes i skålen og røres godt, indtil sukkeret er opløst.
-
3Melsorterne vejes af og blandes med krydderier og røres med de øvrige ingredienser i mindst 10 min.
-
4Dejen stilles til afkøling i 30 min.
-
5Rul dejen til fingertykke stænger og skær ud til pebernødder med en skarp kniv.
-
6Stilles på en beklædt bageplade og bages i ca. 10 min. ved 180 grader i almindelig ovn og ved 170 grader i varmluftsovn.