Redaktionen anbefaler






2 dåser | kikærter |
2 håndfulde | frisk persille |
2 håndfulde | Friske koriander |
4 tsk. | stødt koriander |
5 fed | hvidløg |
- | kartofler , 2-3 stk |
3 | skalotteløg |
2 tsk. | spidskommen |
1 | citron, saft og skal |
2 spsk. | rasp |
3 | æg |
- | salt |
- | olie , rigeligt (Fritue eller neutral) |
400 g | hakket kyllingekød |
3 | hvidløg |
1 | skalotteløg |
2 spsk. | rasp |
2 spsk. | fløde , eller mælk |
1 tsk. | salt |
1 tsk. | peber |
1 tsk. | sennep |
1 tsk. | sukker |
500 g | hytteost |
2 | æg |
3 dl | hvedemel |
2 dl | majsstivelse |
2 tsk. | salt |
1 tsk. | peber |
- | lidt mel til drys og formning |
- | creme fraiche 38% , ellers bliver den for tynd |
- | citronsaft |
- | salt |
- | peber |
- | flydende honning |
- | radiser , skåret i skiver |
- | mango , skåret i skiver |
- | spidskål , skåret i strimler |
- | hjertesalat , i mindre stykker |