FOKUS
Medlemmernes Mærkesag
| 2 dåser | kikærter |
| 2 håndfulde | frisk persille |
| 2 håndfulde | Friske koriander |
| 4 tsk. | stødt koriander |
| 5 fed | hvidløg |
| - | kartofler , 2-3 stk |
| 3 | skalotteløg |
| 2 tsk. | spidskommen |
| 1 | citron, saft og skal |
| 2 spsk. | rasp |
| 3 | æg |
| - | salt |
| - | olie , rigeligt (Fritue eller neutral) |
| 400 g | hakket kyllingekød |
| 3 | hvidløg |
| 1 | skalotteløg |
| 2 spsk. | rasp |
| 2 spsk. | fløde , eller mælk |
| 1 tsk. | salt |
| 1 tsk. | peber |
| 1 tsk. | sennep |
| 1 tsk. | sukker |
| 500 g | hytteost |
| 2 | æg |
| 3 dl | hvedemel |
| 2 dl | majsstivelse |
| 2 tsk. | salt |
| 1 tsk. | peber |
| - | lidt mel til drys og formning |
| - | creme fraiche 38% , ellers bliver den for tynd |
| - | citronsaft |
| - | salt |
| - | peber |
| - | flydende honning |
| - | radiser , skåret i skiver |
| - | mango , skåret i skiver |
| - | spidskål , skåret i strimler |
| - | hjertesalat , i mindre stykker |