FOKUS
Medlemmernes Mærkesag
| 500 g | kyllingeinderfileter |
| 12 | æg |
| 1 pose | pankorasp , eller alm hvederasp |
| - | Olie/smør, til stegning , rapsolie/neutralolie |
| - | salt og peber |
| - | krydderurt salt, eller knorr aromat |
| - | ristede sesamfrø (kan købes færdigristet) |
| - | gulerødder , snittede, skåret i tynde stykker eller revet |
| - | agurk , snittet eller skåret i tynde stykker |
| - | forårsløg , skåret i tynde skiver |
| - | spidskål , skåret i tynde strimler |
| - | grønne ærter , majs, edamamebønner – fra frost |
| - | dressing , f.x: Sød chilisauce, dressing, creme fraiche, chilimayo – alt efter hvad du kan lide og har i køleskabet |
Tip! God som madpakke.