FOKUS
Medlemmernes Mærkesag
| 2 dl | lagereddike |
| 2 dl | sukker |
| 1 tsk. | salt |
| 2 | rødløg. |
| 1 | agurk , revet og drænet |
| 2.5 dl | græsk yougurt 10% |
| 2 fed | hvidløg, presset |
| 1 spsk. | olivenolie |
| 1 håndfuld | frisk mynte |
| 1 tsk. | citronsaft |
| - | salt og peber |
| 800 g | nakkekoteletter |
| 1 tsk. | Oregano, Tørret |
| 1 tsk. | timian |
| 1 tsk. | paprika |
| 0.5 tsk. | spidskommen (kan udelades) |
| - | salt og peber |
| 3 spsk. | olivenolie |
| - | hvidløg |
| - | Evt. citronsaft |
| 2.5 dl | græsk yoghurt |
| 250 g | hvedemel |
| 1 tsk. | salt |
| 1 tsk. | bagepulver (kan udelades) |
| - | olivenolie til stegning |
| - | Pensling: 0,5 dl raps- eller solsikkeolie + 2-3 fed hvidløg (smeltet smør kan også bruges) |
| - | salat , fx. feldsalat, krølsalat eller iceberg |
| - | Snittede grøntsagsstave , fx gulerødder, peberfrugt, agurk og æble |