Fennikel og fersken med burrata
AFTENSMAD

Fennikel og fersken med burrata

  • 4 Personer
  • 15 Minutes

Fennikelsalat

1 stk. fennikel stor, eller 2 små
2 ferskner store eller 3 små
- rød chili mild, men du kan vælge en stærkere

Dressing

2 spsk. olivenolie
1.5 spsk. citronsaft
1 tsk. salt
- peber


Desuden

4 Burrata
- citron skallen fra en hel citron
- rød skovsyre valgfrit
- olivenolie
- surdejsbrød

Sådan gør du

  1. 1
    Sørg for, at burrataostene er stuetempererede, så de er cremede og lækre indeni.
  2. 2
    Snit fennikel i helt tynde skiver. Det er nemmest med et mandolinjern, men kan også klares med en skarp kniv eller en kartoffelskræller. Skær fersknerne i både. Finthak chilien.
  3. 3
    Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen. Bland med fennikel, fersken og chili, og smag til. Salaten skal være syrlig og tilpas salt med et lille kick af chili.
  4. 4
    Riv burrataen lidt itu, så fyldet løber lidt ud, og anret oven på salaten. Riv citronskal på toppen, og pynt med rød skovsyre.
  5. 5
    Drys med lidt ekstra olivenolie til sidst. Servér