Lukker FDB Møbler?

Nej, FDB Møbler slår dørene op for en helt ny netbutik i løbet af de kommende måneder. Der er intet farvel til FDB Møblerne, selvom Coops netbutik lige nu holder ophørsudsalg

Stopper I med at sælge FDB Møbler?

”Nej. FDB Møbler lukker på ingen måde. Vi har fået henvendelser fra flere kunder, der spørger, om FDB Møbler lukker, nu hvor Coops netbutik holder ophørsudsalg. Men det er kun Coops netbutik, der skal lukke. FDB Møbler åbner 1. november 2024 en helt ny webshop, hvor du kan købe alle de kendte klassikere og nye møbler fra kendte og upcoming designere,” fortæller Ole Kiel, der er direktør for FDB Møbler.

Er FDB Møblers butikker stadig åbne?

Ja, alle FDB Møblers butikker holder stadig åbent. FDB Møbler har 9 butikker, du kan besøge. Du kan finde en oversigt over butikkerne på FDB Møblers hjemmeside

Er der ophørsudsalg hos FDB Møbler?

Nej. Der er ikke ophørsudsalg hos FDB Møbler eller i FDB Møblers butikker. For FDB Møbler lukker ikke. Det er rigtigt, at Coops netbutik lukker, og at Coop derfor har sendt mails ud med ophørsudsalg i butikken. Du kan muligvis også finde nogle skarpe tilbud på coop.dk, men det er kun coop.dk, der ophører som butik. FDB Møbler får sin egen hjemmeside.

Hvornår kommer der nye møbler fra FDB Møbler?

FDB Møbler lancerer hele tiden nye møbler og relancerer klassikere. Senest har FDB Møbler lanceret en kollektion med side- og sofaborde under navnet ”Ragnesminde”. Bordene er designet af Katrine Sander.

Hvornår kan jeg købe møbler på FDB Møblers hjemmeside?

FDB Møblers nye hjemmeside åbner snart. Planen er, at hjemmesiden lanceres i begyndelsen af november 2024. 

Får jeg stadig medlemsrabat, når jeg køber FDB Møbler i fremtiden?

Ja. Medlemmer af Coop vil også i fremtiden få rabat hos FDB Møbler.

Hvad skal jeg gøre, hvis et af de møbler, jeg har købt på Coop.dk, går i stykker?

Du skal kontakte Coop via Coops hjemmeside, hvis en af de ting, du har købt på coop.dk, går i stykker. Coop overholder selvfølgelig reklamationsretten og købeloven, så du kan reklamere, hvis din vare går i stykker.

Hør mere, når FDB Møblers nye netbuik åbner (og kom først i køen til de gode tilbud):

Vil du høre mere – og måske få et godt åbningstilbud, så skriv dig op til FDB Møblers nyhedsmail i formularen herunder:

Læs mere om