Annoncørbetalt indhold fra Label Rouge ANNONCE ANNONCE kylling 6 opskrifter med Label Rouge frilandskyllinger Label Rouge frilandskyllinger kan tilbederes på et hav af måder. Vi har samlet 6 opskrifter her på bl.a. ovnstegt Label Rouge kylling, kyllingefilet med svampesauce og shakshuka med kyllingeoverlår m.m. aftensmad Frilandskyllingefilet i cremet svampesauce – knasende knuste kartofler – sylt af sprødt grønt Savner du inspiration til, hvordan du skal tilberede dine kyllingefileter, så prøv denne opskrift med tilbehør, der både er sprødt, cremet og knasende. aftensmad Frilandskyllingelår i lys ragout med honning, citron og hvidvin – farverig couscous. Ragout er en klassisk gryderet fra Italien. Her laves den med hele kyllingelår, masser af grøntsager og godt med hvidvin. Nyd den sammen med en couscous fyldt med farver. aftensmad Ovenstegt frilandskylling – græskarpuré – stegt og cremet kålsalat Hel stegt kylling fyldt med persille og citron – og med lækkert cremet tilbehør. Her har du en sikker aftensmadsfavorit. aftensmad Braiserede Label Rouge kyllingelår med blød polenta, tomatsauté og edamame Saftige braiserede og smukt gyldne kyllingelår bliver mødt af en cremet polenta med skøn konsistens og en frisk og farverig tomatsauté. Selv begyndere kan trylle denne velsmagende ret frem. aftensmad Ovnstegt Label Rouge kylling med stegt hjertesalat, æblesennepssauce og kartofler med et citrustvist Prøv en saftig ovnstegt kylling med timian, smør og flagesalt. Æble-sennepssaucen laves med reduceret æblecider, fløde og krydres med sennep. Server den med kartofler kogt med citron og persille samt hurtigt sauteret hjertesalat aftensmad Shakshuka med braiserede Label Rouge overlår, pocherede æg og broccolini Denne shakshuka-opskrift med braiserede kyllingelår og pocherede æg er en smagfuld middelhavsfavorit. Med saftige Label Rouge kyllingelår, krydret tomatsovs og cremet feta er det en herlig kombination af smagsoplevelser. Perfekt til at imponere dine smagsløg og gæster ved middagsbordet. ANNONCE ANNONCE Denne artikel er sponsoreret og lavet i samarbejde med Label Rouge. Læs mere om kylling fjerkræ aftensmad
aftensmad Frilandskyllingefilet i cremet svampesauce – knasende knuste kartofler – sylt af sprødt grønt Savner du inspiration til, hvordan du skal tilberede dine kyllingefileter, så prøv denne opskrift med tilbehør, der både er sprødt, cremet og knasende.
aftensmad Frilandskyllingelår i lys ragout med honning, citron og hvidvin – farverig couscous. Ragout er en klassisk gryderet fra Italien. Her laves den med hele kyllingelår, masser af grøntsager og godt med hvidvin. Nyd den sammen med en couscous fyldt med farver.
aftensmad Ovenstegt frilandskylling – græskarpuré – stegt og cremet kålsalat Hel stegt kylling fyldt med persille og citron – og med lækkert cremet tilbehør. Her har du en sikker aftensmadsfavorit.
aftensmad Braiserede Label Rouge kyllingelår med blød polenta, tomatsauté og edamame Saftige braiserede og smukt gyldne kyllingelår bliver mødt af en cremet polenta med skøn konsistens og en frisk og farverig tomatsauté. Selv begyndere kan trylle denne velsmagende ret frem.
aftensmad Ovnstegt Label Rouge kylling med stegt hjertesalat, æblesennepssauce og kartofler med et citrustvist Prøv en saftig ovnstegt kylling med timian, smør og flagesalt. Æble-sennepssaucen laves med reduceret æblecider, fløde og krydres med sennep. Server den med kartofler kogt med citron og persille samt hurtigt sauteret hjertesalat
aftensmad Shakshuka med braiserede Label Rouge overlår, pocherede æg og broccolini Denne shakshuka-opskrift med braiserede kyllingelår og pocherede æg er en smagfuld middelhavsfavorit. Med saftige Label Rouge kyllingelår, krydret tomatsovs og cremet feta er det en herlig kombination af smagsoplevelser. Perfekt til at imponere dine smagsløg og gæster ved middagsbordet.
Grøntsager Sådan kommer du i gang med de grønne spisevaner I 25 år har Trine Krebs kæmpet for at få danskerne til at spise mere grønt. Og selvom en ny undersøgelse fra Coop Analyse viser, at de grønne spisevaner er stagneret, kæmper hun ufortrødent videre.
Gift Kasser agurken, hvis den er bitter Bare en enkelt bid af en bitter agurk kan give mavepine på grund af de giftige cucurbitaciner, der kan findes i agurk, squash og honningmelon.
Grøntsager Spis frugt og grønt: Sådan får du 6 om dagen Vi får anbefalet, at vi skal spise 6 stykker frugt eller grønt om dagen, eller det der svarer til 600 gram. Men hvordan er det lige, man får dækket sig ind, så man ikke skal gå og have dårlig samvittighed over, at man ikke får nok frugt og grønt? Få nogle råd til, hvordan du lettere når op på at spise den anbefalede mængde frugt og grønt.
Indkøb Tilbud eller taget ved næsen: Husker du kiloprisen på toiletpapir eller prisen for et ark bagepapir?