Annoncørbetalt indhold fra Label Rouge ANNONCE ANNONCE kylling 6 opskrifter med Label Rouge frilandskyllinger Label Rouge frilandskyllinger kan tilbederes på et hav af måder. Vi har samlet 6 opskrifter her på bl.a. ovnstegt Label Rouge kylling, kyllingefilet med svampesauce og shakshuka med kyllingeoverlår m.m. aftensmad Frilandskyllingefilet i cremet svampesauce – knasende knuste kartofler – sylt af sprødt grønt Savner du inspiration til, hvordan du skal tilberede dine kyllingefileter, så prøv denne opskrift med tilbehør, der både er sprødt, cremet og knasende. aftensmad Frilandskyllingelår i lys ragout med honning, citron og hvidvin – farverig couscous. Ragout er en klassisk gryderet fra Italien. Her laves den med hele kyllingelår, masser af grøntsager og godt med hvidvin. Nyd den sammen med en couscous fyldt med farver. aftensmad Ovenstegt frilandskylling – græskarpuré – stegt og cremet kålsalat Hel stegt kylling fyldt med persille og citron – og med lækkert cremet tilbehør. Her har du en sikker aftensmadsfavorit. aftensmad Braiserede Label Rouge kyllingelår med blød polenta, tomatsauté og edamame Saftige braiserede og smukt gyldne kyllingelår bliver mødt af en cremet polenta med skøn konsistens og en frisk og farverig tomatsauté. Selv begyndere kan trylle denne velsmagende ret frem. aftensmad Ovnstegt Label Rouge kylling med stegt hjertesalat, æblesennepssauce og kartofler med et citrustvist Prøv en saftig ovnstegt kylling med timian, smør og flagesalt. Æble-sennepssaucen laves med reduceret æblecider, fløde og krydres med sennep. Server den med kartofler kogt med citron og persille samt hurtigt sauteret hjertesalat aftensmad Shakshuka med braiserede Label Rouge overlår, pocherede æg og broccolini Denne shakshuka-opskrift med braiserede kyllingelår og pocherede æg er en smagfuld middelhavsfavorit. Med saftige Label Rouge kyllingelår, krydret tomatsovs og cremet feta er det en herlig kombination af smagsoplevelser. Perfekt til at imponere dine smagsløg og gæster ved middagsbordet. ANNONCE ANNONCE Denne artikel er sponsoreret og lavet i samarbejde med Label Rouge. Læs mere om kylling fjerkræ aftensmad
Fødevarer Længe leve tilbudsavisen Den ugentlige tilbudsavis er flere gange dømt død, men stigende priser og danskernes store kærlighed til et skarpt tilbud på æg, smør og kaffe bliver ved med at holde den i live
Reklamer Tilbudsjagt: ”Jeg vil hellere købe flere pakker smør til 6 kr. og lægge dem i fryseren, end jeg vil betale 30 kr. for én pakke” Der kan være mange penge at spare, hvis man planlægger sine indkøb efter tilbudsaviserne. Kogebogsforfatter og influencer Kristine Melgaard-Mani giver her sine bedste tips til, hvordan man navigerer i tilbudsjunglen og handler ind efter de gule priser
Reklamer Halvdelen siger nej til tilbudsaviserne, men her bor dem, der elsker avisen med ugens tilbud Askø, Anholt, Dannemare og Brenderup. Her elsker indbyggerne tilbudsaviser i langt højere grad en resten af Danmark, hvor halvdelen siger nej til at modtaget hele bundtet af tilbud i postkassen hver uge
Coop Video: Se Brugsens gamle reklamefilm "Når blot man køber sit mel i Brugsen", sang Daimi i 1970'ernes reklamefilm for Safirmel, som også lovede gode brød! Se også reklamefilm for Danefrost, Cirkelkaffe - og hør Ulf Pilgaard fortælle om blandt andet Samvirkes og strømpebuksers fortræffeligheder.