Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
4 stk | Label Rouge frilandskyllingefileter |
- | olivenolie til stegning |
2 spsk. | olivenolie |
2 spsk. | smør |
1 bundt | timian |
1 fed | hvidløg |
200 g | blandede svampe |
1 spsk. | smør |
1 stk. | skalotteløg |
1 fed | hvidløg |
3 dl. | hønsefond |
2 dl. | piskefløde |
20 stk | små kartofler |
2 spsk. | salt |
3 spsk. | olivenolie |
2 dl. | lys eddike |
1 dl. | sukker |
1 dl. | vand |
1 stk. | skalotteløg |
0.5 stk. | agurk |
8 stk | sukkerærter |
50 g | spirer |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10