Annoncørbetalt indhold fra Label Rouge
Braiserede Label Rouge kyllingelår med blød polenta, tomatsauté og edamame
AFTENSMAD

Braiserede Label Rouge kyllingelår med blød polenta, tomatsauté og edamame

Saftige braiserede og smukt gyldne kyllingelår bliver mødt af en cremet polenta med skøn konsistens og en frisk og farverig tomatsauté. Selv begyndere kan trylle denne velsmagende ret frem.
  • 4 Personer

Ingredienser

8 stk. kyllingelår fra Label Rouge fritgående kylling

Sautéen:

4 stk. tomater
1 stk. rød peber
1 stk. gul peber
1 stk. skalotteløg
3 fed hvidløg
300 g edamamebønner
5 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
1 tsk. peber

1 dl. hønsebouillon

Polentaen:

2 dl. piskefløde
2 dl. bouillon
6 spsk. polenta, instant
50 g parmesan

Sådan gør du

  1. 1
    Brun kyllingelårene fra Label Rouge fritgående kylling af i olie på skindsiden, så de bliver flot gyldne. Krydr med salt og peber.
  2. 2
    Kom dem i et fad sammen med 1 cm vand i bunden, og dæk med låg eller stanniol, og braiser dem i 45 min. ved 175° varmluft.
  3. 3
    Snit tomater, løg, hvidløg og peberfrugterne i mindre stykker, og steg det hele af i olivenolie, til det hele får ganske lidt farve, men stadig har bid.
  4. 4
    Kom edamamebønnerne ved sammen med lidt bouillon. Smag til med salt og peber.
  5. 5
    Polentaen laves ved at koge fløde og bouillon op, og piske lidt af polentaen i ad gangen. Den tykner hurtigt. Lad den stå og trække lidt, og kom så lidt revet parmesan i og smag til med salt og peber. Justér med mere væde eller polenta, hvis den trænger. Den skal være som lind havregrød i konsistensen.
  6. 6
    Tip: Kyllingelårene er færdige, når du kan mærke, at kødet falder fra benet ved et let tryk oven på skindet.