Grillet skinkemignon med fetaostcreme, friske ærter, mynte, pistacienødder og citron
Let, frisk og cremet anretning af skinkemignon fyldt med grønt som f.eks. friske ærter og mynte, der fryder øjet. Velbekomme!
2 Personer
Skinkemignon, Bornholmergrisen:
500 g
skinkemignon Bornholmergrisen
0.5 tsk.
salt
0.5 tsk.
friskkværnet sort peber
Fetaostcreme:
150 g
fetaost
3 dl
cremefraiche
1 stk.
citron
1 stk.
lille fed hvidløg
0.5 tsk.
salt
0.5 tsk.
friskkværnet sort peber
Grønt:
450 g
ærter med bælg
1 stk.
rødløg
2 dl
frisk mynte
1 dl
pistacienødder ristede
2 spsk.
olivenolie
ANNONCE
Sådan gør du
1
Drys skinkemignonen med salt og friskkværnet sort peber.
2
Læg skinkemignonen på en forvarmet grill, og gril i cirka 10 minutter.
Pak kødet ind i stanniol, så kødet ikke brænder på, og lad det grille videre, indtil centrumtemperaturen er 65°C. Lad kødet hvile indtil servering, og skær til sidst skinkemignonen i skiver.
3
Mos fetaost let med en gaffel. Bland det sammen med cremefraiche, hakket hvidløg, skallen fra en halv citron og et par dråber citronsaft. Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
4
Pil ærterne ud, og blancher dem i kogende vand i cirka 1 minut.
5
Skær rødløg tyndt.
6
Fordel fetaostcremen på en tallerken. Kom de små søde ærter og løg på cremen. Pynt med mynte, ristede pistacienødder og olivenolie. Læg til sidst de nygrillede skinkemignonskiver på.