Svinekotelet med tre slags gulerødder
SNACKS OG TILBEHøR

Svinekotelet med tre slags gulerødder

  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk gulerødder mindre
1 spsk. æblecidereddike
1 spsk. citronsaft
1 spsk. sukker
- en knivspids salt
3 spsk. koriander hakket
3 dl. olie til fritering
8 stk snackgulerødder
800 g svinekoteletter
- smør og olie
- Knivspids cayennepeber
3 spsk. tamari sauce
1 stk. lime
1 stk. hovedsalat

Sådan gør du

  1. 1
    Rå: Skær gulerødder i tynde runde skiver. Kom eddike, citron, sukker og salt i en skål og vend gulerødder heri. Lad stå indtil spisetid. Hæld væden fra og vend med koriander.
  2. 2
    Chips: Høvl helt tynde skiver gulerod. Opvarm olien i en mindre gryde. Friter en mindre portion gulerod ad gangen. Når guleroden begynder at blive gylden i farven, tager du den op med en hulske. Afdryp og gentag.
  3. 3
    Damp møre i letsaltet vand med en sjat olie i cirka tre minutter.
  4. 4
    Steg kødet i smør og olie, cirka 3 minutter per side. Krydr med cayenne og overhæld med tamari og lidt limesaft.
  5. 5
    Server til gulerødder sammen med grøn salat.