Redaktionen anbefaler
| 300 g | hvedemel |
| 1.5 tsk. | bagepulver |
| 1 tsk. | natron |
| 1 tsk. | salt |
| 0.5 tsk. | stødt kardemomme |
| 1.5 tsk. | stødt kanel |
| 0.5 tsk. | stødt allehånde |
| 1 tsk. | stødt ingefær |
| 1 tsk. | vaniljesukker |
| 1 stk. | citron, saft og skal |
| 2.5 dl | vindruekerneolie |
| 4 stk. | æg |
| 225 g | brun farin eller muscovadosukker |
| 100 g | rørsukker |
| 450 g | græskarmos |
| 200 g | flødeost ikke light, rumtempereret |
| 100 g | saltet smør rumtempereret |
| 1 stk. | skal af 1 citron eller lime |
| 1 tsk. | vaniljeekstrakt eller 1/2 tsk. rent vaniljepulver |
| 300 g | flormelis |