Old school barbecuesauce
AFTENSMAD

Old school barbecuesauce

Denne allround barbecuesauce er god til al slags kød, fede fisk og grøntsager. Fint afstemt mellem røg, sødme og syre med et snert skarphed fra cayenne og varmt krydret af ingefæren
  • 4 Personer

Ingredienser

0.5 dl. soyasauce
0.5 dl. æblecidereddike
2 dl. ketchup
2 spsk. sukker eller brun farin
2 spsk. ahornsirup
0.5 tsk. cayennepeber
1 tsk. røget paprika
0.5 tsk. spidskommen
1 tsk. tørret timian
0.5 tsk. tørret ingefær

Sådan gør du

  1. 1
    Bland alle ingredienserne sammen og kog saucen op. Lad den boble over svag varme i 10 minutter, det vil intensivere smagen og tykne konsistensen en smule. Hældes på glas og opbevares køligt.
  2. 2
    Giver ca. 2 dl sauce, som kan holde op til 4 uger på køl.