Banana-skrælskage
- 8 Personer
Ingredienser
2 stk. | bananer meget modne, økologiske med skræl |
0.5 dl. | kogende vand |
2 stk. | æg |
150 g | sukker |
75 g | rapsolie |
150 g | hvedemel |
25 g | kokosmel |
1 tsk. | bagepulver |
1 nip | salt |
75 g | mørk chokolade grofthakket, eller valnødder. Brug, hvad du har i skabene. |
Sådan gør du
-
11. Tænd ovnen på 200 grader. Skyl bananerne, og skær de sorte ender af. Kom dem i en foodprocessor sammen med kogende vand, og blend, indtil det har konsistens som en tyk pure. Tilsæt de øvrige ingredienser, undtagen chokolade, og blend igen, indtil dejen er ensartet. Rør chokolade i, og fordel dejen i en brødform, 1 l.
-
2Kagen bages i 45-50 minutter, eller indtil kagen er gennem-bagt. Lad den køle helt af, inden den skæres ud, selvom det kan være svært at vente.