Redaktionen anbefaler
| 500 g | hakket oksekød 8-12% |
| 1 tsk. | fint salt |
| lidt | friskkværnet peber |
| 1 tsk. | tørret rosmarin |
| 1 dl | mælk |
| 1 spsk. | æg |
| 1 stk. | revet løg |
| 2 spsk. | havregryn |
| 2 spsk. | mel |
| 250 g | brombær friske eller frosne |
| 4 stk. | blommer et skrællet æble, i tern |
| 1 stk. | rødløg i tynde både |
| 0.5 spsk. | friskrevet ingefær |
| 3 spsk. | æbleeddike |
| 0.5 dl | sukker |
| - | ovnbagte kartofler |
| - | grønne bønner dampede |
Brombærchutneyen holder ca. 5 dage på køl, men skal du gemme den længere, er det bedst at hælde den i skoldede glas, mens den stadig er rigtig varm. Sæt låg på, så holder den længe i køleskab.