Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/bi/bilv_0.jpg.jpeg?itok=hO8HOVUZ)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2022-02/Vinterdepression.jpg.jpeg?itok=7Ve9VI8j)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2019-10/Stegt-kylling.jpg.jpeg?itok=YHn5d7sQ)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2025-02/Ultraforarbejdetpizza.jpg.jpeg?itok=PA0555Oi)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2018-11/bland-selv-slik.jpg.jpeg?itok=4lRH9APH)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/pr/preview_COLOURBOX1572939.jpg.jpeg?itok=N8Vx4yOx)
4 dl | jasmin ris eller basmati ris |
1 dåse | kokosmælk |
4 dl | grøntsagsbouillon |
4 skiver | frisk ingefær |
lidt | salt |
1 stk. | rød chili eller snackpeber |
1 bundt | frisk koriander eller persille |
3 stk. | forårsløg |
1 stk. | økologisk limeskal |
1 stk. | frisk mango i tern, kan udelades |
Vil du gerne tilføje retten ekstra protein, så brug kylling i strimler eller tigerrejer.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10