Spinat- og hvidløgsbrød
AFTENSMAD

Spinat- og hvidløgsbrød

En udvidet udgave af hvidløgsbrødet med sund spinat, som fungerer rigtig godt sammen med en god tomatsuppe. Ekstra ost på toppen gør hvidløgsbrødet rigtig dejligt og mættende.
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk. pitabrød
150 g revet ost
125 g helbladet spinat optøet
3 spsk. cremefraiche 18%
1 fed hvidløg revet
1 nip muskatnød revet
- salt og sort peber
- ost til drys

Sådan gør du

  1. 1
    Tænd ovnen på 185 C varmluft. Skær pitabrødene helt igennem, og læg halvdelen på en bageplade beklædt med bagepapir.
  2. 2
    Kom osten i en skål. Pres vandet ud af spinaten, og rør den i sammen med hvidløg og cremefraiche. Smag til med salt, peber og muskatnød.
  3. 3
    Fordel blandingen på de halve pitabrød, og top med den anden halvdel af pitabrødet. Tryk lidt ned, så overdelen klæber til fyldet.
  4. 4
    Drys evt. toppen med lidt ekstra ost, og bag brødene i ovnen i ca. 15 min., til osten er smeltet og let gylden. Server f.eks. brødene til suppe.