Spinat- og hvidløgsbrød
- 4 Personer
Ingredienser
4 stk. | pitabrød |
150 g | revet ost |
125 g | helbladet spinat optøet |
3 spsk. | cremefraiche 18% |
1 fed | hvidløg revet |
1 nip | muskatnød revet |
- | salt og sort peber |
- | ost til drys |
Sådan gør du
-
1Tænd ovnen på 185 C varmluft. Skær pitabrødene helt igennem, og læg halvdelen på en bageplade beklædt med bagepapir.
-
2Kom osten i en skål. Pres vandet ud af spinaten, og rør den i sammen med hvidløg og cremefraiche. Smag til med salt, peber og muskatnød.
-
3Fordel blandingen på de halve pitabrød, og top med den anden halvdel af pitabrødet. Tryk lidt ned, så overdelen klæber til fyldet.
-
4Drys evt. toppen med lidt ekstra ost, og bag brødene i ovnen i ca. 15 min., til osten er smeltet og let gylden. Server f.eks. brødene til suppe.