Flødekartofler med urter og bacon
- 1 Person
Ingredienser
300 g | kartofler |
3 skiver | god bacon |
1 dl. | piskefløde |
lidt | salt og sort peber |
1 stilk | cherrytomater |
1 spsk. | hakket persille |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 225 C.
-
2Smør en ildfast form.
-
3Skær kartofler i skiver, og læg dem i formen.
-
4Kom baconskiver ovenpå.
-
5Hæld fløde over, og krydr med salt og peber.
-
6Top formen med tomater, og sæt i ovnen. (Hele cherrytomater bages med på toppen.)
-
7Bag retten gylden. Begynd at kigge efter 30 minutter.
-
8Server med et drys persille
Tip!
Nem ret, hvis du skal spise alene. Er I mange, ganger du op på mængden og laver retten i en ildfast form eller bradepande.