Redaktionen anbefaler
| 3 spsk. | olivenolie |
| 1 stk. | løg i tynde både |
| 2 fed | hvidløg hakket |
| 1 stk. | aubergine i tern |
| 2 stk. | snackpebre i tern |
| 600 g | mosede tomater (passata) |
| 2 tsk. | tørret timian |
| lidt | salt og sort peber |
| lidt | balsamico efter smag |
| lidt | sukker efter smag |
| 1.5 dl | soltørrede tomater i olie |
| 400 g | hakket kyllingekød |
| 0.75 tsk. | fint salt |
| lidt | peber |
| 2 tsk. | tørret rosmarin eller salvie |
| 1 stk. | løg fintrevet |
| 1 stk. | æg |
| 0.75 dl | rasp |
| 1 dl | mælk |
| 25 g | valnødder hakkede (kan udelades) |
Server gerne retten med et drys friske krydderurter blandet med smuldret fetaost.