Bagte ferskner med hjemmelavet citron- og honningis
Det behøver ikke at være svært at lave is selv, og denne skønne blanding med citron og honning er klar på en eftermiddag, - selv uden ismaskine. De bagte ferskner fungerer både sommer og vinter.
4 Personer
Ingredienser
150 g
piskefløde
150 g
græsk yougurt 10%
60 g
akaciehonning
0.5 stk.
revet skal af økologisk citron
40 g
hakkede pistacenødder
4 stk.
ferskner
ANNONCE
Sådan gør du
1
Sæt en skål på en køkkenvægt, og kom den rigtige mængde fløde heri.
2
Pisk til skum, og sæt tilbage på køkkenvægten.
3
Tilføj yoghurt og honning, og rør cremen sammen.
4
Tilføj citron og pistacienødder.
5
Rør cremen i din ismaskine, eller sæt den i fryseren, og pisk igennem en gang i timen, indtil isen er gennemfrossen efter cirka 4 timer.
6
Sæt ovnen på 175 grader, og sæt hele ferskner på en bradepande med bagepapir.
7
Bag møre og let gyldne. Mærk, om de er let bløde efter 30 minutter. Hvis ikke, bag lidt længere.Tag ud, og afkøl, før du deler og fjerner stenen.
8
Server is med lun fersken og måske lidt ekstra honning.
Tip!
Ristede, hakkede mandler smager også herligt i isen.