Bagte ferskner med hjemmelavet citron- og honningis
- 4 Personer
Ingredienser
150 g | piskefløde |
150 g | græsk yougurt 10% |
60 g | akaciehonning |
0.5 stk. | revet skal af økologisk citron |
40 g | hakkede pistacenødder |
4 stk. | ferskner |
Sådan gør du
-
1Sæt en skål på en køkkenvægt, og kom den rigtige mængde fløde heri.
-
2Pisk til skum, og sæt tilbage på køkkenvægten.
-
3Tilføj yoghurt og honning, og rør cremen sammen.
-
4Tilføj citron og pistacienødder.
-
5Rør cremen i din ismaskine, eller sæt den i fryseren, og pisk igennem en gang i timen, indtil isen er gennemfrossen efter cirka 4 timer.
-
6Sæt ovnen på 175 grader, og sæt hele ferskner på en bradepande med bagepapir.
-
7Bag møre og let gyldne. Mærk, om de er let bløde efter 30 minutter. Hvis ikke, bag lidt længere.Tag ud, og afkøl, før du deler og fjerner stenen.
-
8Server is med lun fersken og måske lidt ekstra honning.
Tip!
Ristede, hakkede mandler smager også herligt i isen.