Tun nuggets med spicy dip
AFTENSMAD

Tun nuggets med spicy dip

Fastfood på en sund måde? Det får du lige her, hvor to dåser tun bliver forvandlet til sprøde nuggets, som vi serverer med hjemmelavede grovfritter og dip.
  • 4 Personer

Nuggets

2 dåser tun
2 stk. æg
4 spsk. rasp
1 stk. revet løg
1 tsk. oregano
- peber

Kartoffel

1 kg bagekartofler
- salt og peber
2 spsk. olie

dip

3 dl. græsk yoghurt 10%
1 stk. tomat
1 stk. lille rødløg
4 cm rød chili
2 spsk. Hakket koriander
- basilikum
- tomat

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 225 grader.
  2. 2
    Skær kartofler i både, og vend dem med salt og peber og olie.
  3. 3
    Fordel dem på en bradepande med bagepapir.
  4. 4
    Bag dem gyldne og møre. Kig efter 25 minutter.
  5. 5
    Afdryp tunen, og kom den i en skål. Kom æg heri, og rør godt rundt. Tilføj rasp, løg og krydderi.
  6. 6
    Lad farsen stå og samle sig i 10 minutter.
  7. 7
    Form små nuggets, og steg dem gyldne i olie på en pande.
  8. 8
    Kom yoghurt i en skål, og hak alle ingredienser fint.

Tip!

Server dippen til kartofler og nuggets. Gerne sammen med basilikum og tomat.