Andebryst med dadel og tomatpistou
AFTENSMAD

Andebryst med dadel og tomatpistou

På udkig efter små godbidder, der kan udgøre en skøn forret eller tilbehør til buffeten? Prøv and med en lækker spicy tomatpistou. Det smager så englene synger.
  • 4 Personer

Ingredienser

2 stk. andebryster
lidt salt og lidt peber
lidt olivenolie

Pistou

100 g semidried tomat Dem i olie
2 stk. dadler
2 spsk. tomatkoncentrat
2 spsk. appelsinsaft
1 tsk. ingefær Friskrevet
1 knsp. tørret chili

Sådan gør du

  1. 1
    Læg andebrysterne på en kold pande med olivenolie, skindsiden nedad. Krydr med salt og peber.
  2. 2
    Steg nu cirka 12 minutter på skind-siden. Vend og gennemsteg.
  3. 3
    Kom afdryppede tomater i en blender sammen med dadler uden sten, tomat og appelsinsaft. Blend sammen til en tyk dip. Tilføj eventuelt lidt mere appelsinsaft. Krydr med ingefær og chili.
  4. 4
    Skær andebrysterne i skiver og top med pistou.