Spaghetti med rucolapesto  og butterbeans
FROKOST

Spaghetti med rucolapesto og butterbeans

Lav en lækker vegetarret med spaghetti, hjemmelavet rucolapesto og de proteinrige og fiberfyldte butterbeans. Butterbeans er lækre i konsistensen og smager ikke melet, og så er de dejligt mættende.
  • 4 Personer

Ingredienser

300 g spaghetti
2 dåser kogte butterbeans

Pesto

50 g rucola
30 g pinjekerner
0.75 dl. olivenolie
1 tsk. citronsaft
1 fed hvidløg
lidt salt og lidt peber

Sådan gør du

  1. 1
    Kog pastaen efter anvisning.
  2. 2
    Når pastaen er kogt al dente, kommer du afdryppede bønner i kogevandet. De skal lige gennemvarmes. Afdryp spaghetti og bønner.
  3. 3
    Kom alle ingredienser til pestoen i en blender og blend groft.
  4. 4
    Vend pesto, spaghetti og bønner sammen og server straks.