Nachos med butterbean- og blomkålshummus
FORRET

Nachos med butterbean- og blomkålshummus

Giv din hummus et tvist og basér den på butterbeans og blomkål i stedet for klassikeren med kikærter. Server med nachochips, avocado, revet ost og courgette.
  • 4 Personer

Ingredienser

200 g butterbeans
1 stk. Boulion, hønse eller grøntsags
1 hoved blomkål Brug lille hoved
4 spsk. olivenolie
0.5 stk. citron
1 stk. courgette
1 stk. rødløg.
0.5 stk. rød chili
2 stk. avokado
1 stk. lime
200 g Nachos
100 g revet ost

Sådan gør du

  1. 1
    Læg bønner i blød i koldt vand i 12 timer. Afdryp.
  2. 2
    Kog møre i vand tilsat bouillonterning i 45-60 minutter.
  3. 3
    Når der mangler 5 minutter af kogetiden, kommer du blomkål skåret i mindre stykker i vandet og koger blomkålen mør.
  4. 4
    Sæt ovnen på 225 grader.
  5. 5
    Afdryp bønnerne og blomkål helt og kom i en blender sammen med olie og lidt citronsaft. Blend til hummuskonsistens. Smag til med salt og peber.
  6. 6
    Skær courgetten i skiver, og steg dem på en grillpande.
  7. 7
    Hak rødløg og chili. Skær avokadoer i både.
  8. 8
    Spred nachos ud på en bradepande, og drys dem med ost.
  9. 9
    Gratiner dem i nogle få minutter.
  10. 10
    Server med hummus og grønt, smag til med lime.