Spidskålssalat med kærnemælksdressing
SNACKS OG TILBEHøR

Spidskålssalat med kærnemælksdressing

Æblets sødme møder bitterhed fra bladselleri og valnødder: Her får du et friskt alternativ til den klassiske waldorfsalat. Et skønt tilbehør til sensommer- og efterårsmiddage. Nyd den eksempelvis til vildt.
  • 4 Personer

Ingredienser

150 g spidskål fintsnittet
150 g rød spidskål fintsnittet
100 g bladselleri I tynde skiver
200 g æbler I tynde skiver
50 g valnødder hakkede

Dressing

1 dl. Kærnemælk
1 dl. yoghurt natural
4 spsk. citronsaft
2 spsk. honning
1 spsk. dijonsennep Tilføj efter behov
lidt salt og lidt peber

Sådan gør du

  1. 1
    Bland kål, bladselleri, æbler og valnødder i en skål.
  2. 2
    Rør dressingen sammen, og smag til med sennep, salt og peber.
  3. 3
    Hæld dressingen over salaten lige før servering, og drys med bredbladet persille.

Tip!

Læg evt. æblebådene i vand med lidt citronsaft, så æblerne ikke bliver mørke.