Ostegratineret hjertesalat med oksekødskofta
- 4 Personer
Ingredienser
500 g | hakket oksekød, 4-6% fedt |
2 spsk. | hakket persille |
2 spsk. | revet løg |
1 fed | fed hvidløg |
1 tsk. | chiliflager, tørrede |
lidt | Lidt salt og peber |
lidt | olivenolie |
4 stk. | hjertesalater |
1.5 dl. | purerede tomater |
2 spsk. | tomatkoncentrat |
2 stk. | mozarella Vælg blød mozarella |
50 g | parmesanost revet |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på varmluft 200 grader. Rør kødet med persille, løg, hvidløg og krydderier. Form kødet til aflange frikadeller, og sæt dem på spyd.
-
2Læg på bagepapir på en bradepande, og dryp det med olie. Gennemsteg frikadellerne i cirka 15 minutter, til de er gyldne.
-
3Del hjertesalaterne lige over, og læg dem med skærefladen opad på en anden bradepande.
-
4Rør purerede og koncentrerede tomater sammen. Krydr med salt og peber.
-
5Del mozzarella i 8 stykker.
-
6Kom tomat og begge slags ost på hver salat, og sæt det i ovnen. Efter cirka 5 minutter er de klar, og osten er smeltet let. Server med kofta. Måske med pasta eller bare godt brød.