Pappardelle med svinekødsragu
FROKOST

Pappardelle med svinekødsragu

Til ragu/kødsauce er spaghetti faktisk ikke en god ide. En bredere pasta, for eksempel pappardelle, er meget bedre til at fange saucen op.   
  • 4 Personer

Ingredienser

300 g pasta pappardelle
100 g røget bacon
- olivenolie
500 g hakket svinekød
1 dl. hvidvin
400 g flåede tomater
140 g koncentreret tomatpuré
4 dl. vand
1 stk. bouillonterning
lidt Lidt salt og peber

Sådan gør du

  1. 1
    Kog pastaen efter anvisning.  
  2. 2
    Skær bacon i tern, og svits i olie.  
  3. 3
    Svits også kødet heri.  
  4. 4
    Kom vinen på, når kødet er stegt, og lad simre et par minutter.  
  5. 5
    Tilføj flåede tomater, tomatpuré, vand og bouillon, og lad det simre i 15 minutter.  
  6. 6
    Smag til med salt og peber, og server med pasta.  

Tip!

En bredere pasta, for eksempel pappardelle, er meget bedre til at fange saucen op.