Carpaccio af portobello
- 4 Personer
Ingredienser
2 skiver | surdejsbrød |
lidt | olivenolie |
4 spsk. | piskefløde |
2 tsk. | friskhakket estragon |
0.5 tsk. | akaciehonning |
0.5 tsk. | hvidvinseddike |
lidt | Lidt salt og peber |
4 stk. | portobello svamp |
lidt | frisk høvlet parmasan Til pynt |
4 spsk. | Hakkede valnødder |
1 spsk. | hakket persille |
Sådan gør du
-
1Skær brødet i små tern, og steg dem sprøde i olie. Afdryp brødet på køkkenrulle.
-
2Rør fløde med estragon, honning og eddike. Smag til med salt og peber.
-
3Skær portobellosvampe i helt tynde skiver.
-
4Anret dem på fire tallerkener, og dryp dressingen henover.
-
5Drys ost, valnødder og persille henover og server.