Spicy ketchup
- 0 Personer
Ingredienser
150 g | æbler |
250 g | modne cherrytomater |
0.5 stk. | skalotteløg hakket |
0.75 dl. | æblecidereddike |
1 tsk. | hel koriander eller ½ tsk. stødt koriander |
0.5 tsk. | stødt ingefær |
0.5 tsk. | stødt allehånde |
0.5 tsk. | fint salt |
0.25 tsk. | chiliflager, tørrede |
- | friskkværnet peber |
1 dl. | rørsukker |
Sådan gør du
-
1Skræl æblerne og fjern kernehuset, skær dem herefter i tern sammen med cherrytomater. Bland det i en gryde sammen med løg, eddike og krydderier.
-
2Bring blandingen i kog over medium varme, og lad den simre, til det hele er mørt. Blend blandingen, så den er jævn og ensartet.
-
3Tilsæt sukker, og smag ketchuppen til. Bringes til slut i kog og påfyldes varm på skoldede glas/flasker.