Redaktionen anbefaler
| 100 g | hyldeblomstrester Fra saftfremstilling |
| 0.5 dl | hyldeblomstsaft |
| 175 g | smør |
| 175 g | rørsukker |
| 3 stk. | æg M/L størrelse |
| 0.5 stang | vaniljestang, kornene |
| 75 g | hvedemel |
| 100 g | mandelmel |
| 1 tsk. | bagepulver |
| - | Lidt friske sommerbær at pynte med |
| - | hyldeblomst Frisk hyldeblomst til pynt |
| 150 g | flødeost naturel |
| 0.5 stk. | citron Brug saften fra en halv citron, samt skallen fra den halve citron |
| 2 stk. | pasteuriserede æggehvider |
| 75 g | flormelis |
Har du ikke hyldeblomstrester, så dyp friske hyldeblomster kort i kogende vand og fortsæt som beskrevet i pkt. 1. – og er det slet ikke sæson for hyldeblomster, kan du bruge samme mængde fintrevet squash eller græskar, og revet skal af ½ citron.