Fyldte tomater med bulgur og gedeost
- 4 Personer
Ingredienser
2 dl. | bulgur |
2 spsk. | olivenolie |
- | Lidt salt og peber |
1 | forårsløg |
3 spsk. | finthakket mynte |
2 spsk. | lyse rosiner |
8 | tomater (mellemstore) |
120 g | gedeost |
Sådan gør du
-
1Kog bulgur efter anvisning på pakken.
-
2Bland bulgur med olie, og krydr med salt og peber. Hak forårsløg og mynte fint, og bland det i sammen med rosinerne.
-
3Skær et låg af hver tomat, og fjern indmaden (indmaden kan kommes i køleskabet og bruges til morgendagens salat eller sauce).
-
4Sæt tomater på en bradepande med bagepapir, og fyld dem med bulgur. Skær gedeost i skiver og stik skiverne ned i fyldet.
-
5Læg tomatlågene ved siden af de fyldte tomater på bradepanden. Bag tomaterne, indtil osten begynder at smelte let. Kig efter 10 minutter. Sæt eventuelt låg på tomaterne, og server med godt brød eller en grøn salat.