Denne dejlige pastaret er utrolig nem at lave, hvis du ikke lige gider at spise rugbrød til frokost. I stedet for grønkål kan du fx bruge spinatblade, rosenkål eller noget tredje.
4 Personer
Ingredienser
400 g
spaghetti
200 g
grønkål
1 spsk.
olie
-
salt og peber
50 g
smør
50 g
gorgonzolaost
ANNONCE
Sådan gør du
1
Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
2
Rib grønkålsbladene og træk eller skær dem i mindre stykker.
3
Svits dem let i olie på en pande.
4
Krydr med salt og peber.
5
Hæld spaghettien i en sigte, og kom nu smør i den tomme gryde.
6
Lad smørret smelte uden at brunes. Kom osten heri, og lad den smelte, imens du rører lidt rundt. Det tager kun et minut.
7
Vend spaghettien med gorgonszolasmørret og til sidst grønkålen.