Spaghetti med gorgonzolasmør og grønkål
AFTENSMAD

Spaghetti med gorgonzolasmør og grønkål

Denne dejlige pastaret er utrolig nem at lave, hvis du ikke lige gider at spise rugbrød til frokost. I stedet for grønkål kan du fx bruge spinatblade, rosenkål eller noget tredje.  
  • 4 Personer

Ingredienser

400 g spaghetti
200 g grønkål
1 spsk. olie
- salt og peber
50 g smør
50 g gorgonzolaost

Sådan gør du

  1. 1
    Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
  2. 2
    Rib grønkålsbladene og træk eller skær dem i mindre stykker.
  3. 3
    Svits dem let i olie på en pande.
  4. 4
    Krydr med salt og peber.
  5. 5
    Hæld spaghettien i en sigte, og kom nu smør i den tomme gryde.
  6. 6
    Lad smørret smelte uden at brunes. Kom osten heri, og lad den smelte, imens du rører lidt rundt. Det tager kun et minut.
  7. 7
    Vend spaghettien med gorgonszolasmørret og til sidst grønkålen.
  8. 8
    Server straks.