ANNONCE ANNONCE desserter Test din viden: Samvirkes kølige koldskålsquiz Hvor spiser man koldskål, og hvad er kærnemælk egentlig? Vi storspiser koldskål i årets varme måneder, men hvad ved du egentlig om den dessert, så mange elsker med kammerjunker og måske jordbær? I gamle dage kunne koldskål indeholde både øl og vin. Hvad er hovedingrediensen i koldskål i dag?SkummetmælkFlødeKærnemælkYoghurtKoldskål er elsket af alle danskere, når solen titter frem, men i hvilken landsdel spiser man lidt mere koldskål end gennemsnittet?NordjyllandSjællandFynBornholmKammerjunker er en uundværlig sidevogn til koldskålen, men hvad knuste man i koldskålen i gamle dage?RugbrødsterningerTørrede kartoflerTvebakkerBeskøjterKoldskål blev først for alvor populær, da kærnemælken blev udbredt. Kærnemælk var oprindeligt et biprodukt fra ...?Mælk tilsat hvedekernerSyrnet osteløbeSmørproduktionenDen ubehandlede mælk direkte fra koenJordbær er en populær topping på koldskål. Zefyr er en kendt sort fra mange have. Hvornår er sorten zefyr fra?1882190219321952 ANNONCE ANNONCE Læs mere: Har du læst Samvirkes artikel om koldskål fra 2013 Se også Mejeriprodukter Sommerklassiker: 5 nye opskrifter på koldskål Bananer Bananquizzen - hvor meget ved du om bananer? Indkøb Samvirkes airfryerquiz - hvor klog er du på den populære køkkenmaskine? Kager Kagequizzen - kan du kende kagerne? Læs mere om desserter forbrug mad sommer coop
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du guldæsken og chokoladen? Vi trækker 50 vindere af en guldæske med chokolade Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.