Gå til hovedindhold
Forbrug · Mad · Mennesker
Hjem

Primær navigation

til forsiden
  • Indhold

    Vi anbefaler

    • rengøring
    • gør-det-selv
    • aftensmad
    • kager
    • sundhed
    • yoga
    • lifehack
    • hund
    • bagetips

    Se også

    • Konkurrencer
    • aftensmad
    • alkohol
    • badeværelse
    • bagetips
    • desserter
    • facebook
    • ferie
    • flæskesteg
    • fødselsdag
    • genbrug
    • graviditet
    • gør-det-selv
    • hjernen
    • kaffe
    • kartofler
    • køkken
    • køkkenhave
    • madplan
    • opskrifter
    • pandekager
    • quiz
    • rengøring
    • salat
    • slankekur
    • slik
    • sommer
    • sommerhus
    • sund mad
    • sundhed
    • sushi
    • vegetar
    • vejr
    • vin
  • Opskrifter
  • Konkurrencer
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt

Sådan tjekker du, om muslingerne er friske

Få hjælp til at finde ud af, hvordan muslinger skal se ud, for at de er levende og friske at spise. Samvirkes madskribent Maria Meldgaard viser dig hvordan.
  • Share to facebook
  • Share to twitter

Af Maria Meldgaard, Inger Abildgaard og Skovdal og Skovdal 10. april 2012

Læs mere:

  • Muslinger dampet i øl og most
  • Strandkrabbesuppe med muslinger
  • Paella med fisk og skaldyr
Se, hvad vi ellers skriver om: #fisk, #køkkenråd og #skaldyr

Læs mere

  • Sådan tjekker du, om muslingerne er friske

  • 7 tricks til opvaskemaskinen: Sådan får du renere tallerkener og glas

  • Sådan damper du en fisk

  • Laks i ovn: Supernem laks med lime og smør i ovnen på 15 minutter

  • For klimaets skyld (og din sundhed): Vi skal have flere fisk på disken

  • Sådan bager du laks i ovnen

  • Stueplanter om vinteren: Sådan plejer du potteplanterne i vinterhalvåret

  • Sådan steger du den perfekte kammusling

  • 50 opskrifter med rejer

  • Rejeopskrifter: 30 opskrifter med rejer

  • Få hunden til at komme, når du kalder: 3 trin til succes

  • Mad med mælkebøtter: Sådan høster og tilbereder du den gule ukrudtsplante

  • Sådan fjerner du skind og ben fra en tilberedt fisk

  • Lav selv sushi: Fisken skal skæres, det er det sværeste

  • Sådan steger du andebryst

  • 20 klassiske udenlandske bøger, du skal læse

  • Sådan åbner du østers

  • 15 klassiske danske bøger, du skal læse

  • Sådan redder du overkogte grøntsager

  • Manden bag din rejemad

  • Sådan steger du en hel rødspætte

  • Nu skal vi gå om bord i Vesterhavets krabber

  • Sådan hakker du persille uden kniv

  • Skal vi snart sige farvel til sommerfuglen?

  • Sådan laver du en frisk suppevisk

  • Hvor hurtigt bliver fiskesuppen dårlig?

  • Lav dit eget kryddersalt

  • Skræl en mango

  • 10 lækre opskrifter med østers

  • Sådan bager du amerikanske pandekager med motiv

  • 7 ting du ikke vidste om krabber

  • Sådan steger du fisk

  • TV: Sådan laver du gærdej

  • Pisk flødeskum i en plasticpose - Lifehack #54

  • Nemme blæretrick får flere mænd i køkkenerne

  • Del æggeblomme og æggehvide med en flaske - Lifehack #41

  • Sådan blancherer du grøntsager

  • 5 ting du kan bruge brun sæbe til

  • Sådan presser du citronen på en nem måde

  • Hvordan får jeg bedst omega 3 og 6 i balance?

  • Sådan modner du de grønne bananer

  • Sådan skærer du peberfrugter ud på en nem måde

  • Sådan bruger du en trykkoger

  • Sådan fjerner du flyverust

  • Køkkentip: Skær ekstra tyndt med et mandolinjern

  • Sådan fjerner du kalkpletter på dine glas

  • Sådan slipper du for at gøre toastjernet rent

  • Prøv en snydesurdej

  • Her er 10 smarte køkkentricks

  • Begår du også denne fejl, når du spiser kæmperejer?

  • Sådan knækker du en kokosnød

Redaktionen anbefaler

Corona: Efter vaccinen – må jeg give et kram?

Videoguide: Indstil din telefon til at være mere søvnvenlig

Kan man dø af skræk?

Load more

Bliv lidt klogere i hverdagen - Få Samvirkes nyhedsbrev

Få masser af gode råd og tips, opskrifter og de vigtigste artikler om mennesker, forbrug og mad fra Samvirke.