Opbevaring

Sådan gemmes flødeboller

Flødeboller kan holde sig i ugevis, hvis du ikke åbner pakken. Er pakken først åben, kan du her få at vide, hvordan flødeboller kan gemmes.

En pakke med flødeboller indeholder typisk 12 chokoladeovertrukne snacks – og selvom danskerne elsker flødeboller, kan du have brug for at gemme flødebollerne lidt længere.

Flødebollers holdbarhed

Uåbnet kan flødeboller holde sig i op til 77 dage – eller hvad der svarer til 11 uger. Nogle emballager kan dog kun holde flødebollerne friske i 28 eller 49 dage.

Flødeboller indeholder æg i skummet, men æggene er varmebehandlet – pasteuriseret -  i løbet af produktionen, så der er ikke fare ved at spise flødebollerne, selvom de er mere end et par dage gamle.

Frys flødebollerne ned

 

  • Flødeboller er glimrende at fryse ned. Faktisk fryses flødebollerne direkte fra fabrikken, hvis de skal transporteres over lange afstande.

 

 

  • Optøningen af flødeboller bør ske ved stuetemperatur. Stil de frosne flødeboller på en tallerken på bordet, og inden for en time vil flødebollen være tøet op, så den kan spises.

 

(Artiklen fortsætter efter annoncen)

Ingen flødebolle i flyveren

 

  • Lad være med at tage en flødebolle med i kufferten på flyveturen, hvis du vil glæde en ven i udlandet. Flødeboller er skrøbelige og kan ikke tåle det skift, der sker i trykket, når flyene letter og lander.

 

Læs mere om