Redaktionen anbefaler






Det er vigtigt at have styr på måleenhederne, når man bager.
Det kan virke uoverskueligt at give sig i kast med en engelsk eller amerikansk opskrift, hvor måleenhederne ofte er noget helt andet, end det vi er vant til.
En god idé er at starte med at oversætte alle målene. På den måde undgår du at stå og skulle bryde din hjerne med at omregne, når det først går løs med mel og sukker i køkkenet.
Her er en oversigt over de mest brugte mål oversat til dansk:
Du kan også nemt omregne ved at bruge en online omregner.
I mange opskrifter bruges fahrenheit til at angive temperaturer. Fahrenheit-skalaen er helt anderledes end vores velkendte celsius-skala. Vores frysepunkt, altså 0 grader, svarer til 32 fahrenheit-grader.
For at omregne fra fahrenheit til celsius skal man trække 32 fra den opgivne fahrenheit-temperatur og derpå dividere med 2 for at få den tilsvarende temperatur i celsius.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10