5 gode råd, når du bager
Læs altid opskriften igennem fra A-Z først
Måske mangler du en ingrediens, måske skal kagen hæve i en time eller måske er det smart at smøre formen ind som det første? Når du læser opskriften igennem først, bliver du velforberedt og skaber et overblik, før du går i gang med kagebagningen.
Stil alle ingredienserne frem på bordet
En pakke gær, lidt natron eller en vaniljestang er vigtige i opskriften, men fylder ikke meget i skuffen eller køleskabet – og derfor er det smart at tjekke, om man har alle ingredienserne, før man stikker lapperne ned i dejen.
Følg opskriften
En kok har engang sagt, at mænd er bedre kokke end kvinder, fordi de kan finde ud af at følge en opskrift slavisk. Måske er der en lillebitte sandhed gemt i denne udtalelse. Så eksperimenter først, når du kender opskriften ud og ind.
Tænd ovnen i tide
Tænd ovnen, så den er varm, når kagedejen er klar til at blive bagt
Pas på hygiejnen
Vask altid fingrene, når du har slået et råt æg ud, så du ikke risikerer at sprede bakterier fra skallen til andre råvarer.