Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
Blåbær- og æblesyltetøj
Til 2 glas:
450 g frosne blåbær
6 dl sukker
3 æbler
1 lime
Kom bær og sukker i en gryde, vend det rundt og lad det stå, mens du ordner æbler.
Skær æblerne i små tern, behold skrællen på og vend æblerne ned i gryden.
Sæt gryden på komfuret og lad marmeladen simre i 25 min. Fjern skum.
Riv limeskal i gryden og pres saften i. Vend rundt og lad syltetøjet simre 5 min.
Skold to syltetøjsglas, kom det hede syltetøj i, luk glassene, og afkøl syltetøjet.
Syltetøjet skal opbevares i køleskab
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10