Bag selv: Småkager med marcipan
Til ca. 60 småkager:
1 dl flormelis
150 g smør
100 g marcipan
3 dl hvedemel
1 knivspids bagepulver
1,5 dl kokosmel
evt. et par dråber vand
Fremgangsmåde:
Ælt flormelis og smør godt sammen. Bland hvedemel og bagepulver i en anden skål.
Riv marcipanen og vend den i flormelis- og smørblandingen. Tilsæt mel og bagepulver.
Saml dejen hurtigt sammen. Tilsæt evt. et par dråber vand og del dejen i to dele.
Rul hver dej til 5 cm tykke stænger, tril dem i kokos på bagepapiret, pak dem ind i papiret og sæt dem i køleskab en time.
Sæt ovnen på 200 grader. Skær kagerne i 5 mm tykke skiver til 2 bageplader.
Kagerne skal være fine og gyldne og at man skal begynde at kigge til dem efter 7 minutter. Tykkelsen på skiver og ovne kan jo variere meget.
Afkøl dem på en rist.
Opbevares i en kagedåse.