Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
8 stykker
2 dl knækkede rugkerner
2,5 dl vand
2 dl havregryn
2 dl rugmel
1 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. fint salt
1 dl solsikkekerner
2 dl yoghurt
100 g hakket mørk chokolade
Sæt ovnen på 200 grader.
Kom rugkerner og vand i en lille gryde og kog op og lad simre i 2-3 minutter.
Bland alle tørre ingredienser, undtagen chokolade, sammen i en skål.
Kom rugkerner og vand i skålen og bland godt sammen.
Rør yoghurt i og vend til sidst chokolade heri.
Kom dejen i 8 eller 12 smurte forme og sæt midt i ovnen.
Bag rugbrødene i 30 minutter.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10