April (og maj) betyder asparges, forårets delikate grøntsag. Nyd både de grønne og de hvide. De grønne skal i kogende vand i 1-2 minutter. De hvide skal skrælles først og koges lidt længere afhængig af tykkelsen, men typisk 3-4 minutter i kogende vand tilsat lidt sukker. Her får du 8 slags tilbehør til de lækre asparges.
Der er flest af de grønne asparges i butikkerne, men gå ikke glip af de lækre hvide.
Nye ærter sauteret i smør.
Smørristede mandelflager og citronsaft.
Cremefraiche smagt til med karry.
Hakkede æg blandet med fine brødkrummer, hakket persille, olivenolie og citronsaft.
Revet gruyereost og ristede pinjekerner.
Svitsede skalotteløg og hakket persille.
Olivenolie, citronsaft, presset hvidløg, reven parmesanost og paprika.
Fine brødkrummer ristet i smør med lidt hakket bladselleri og skalotteløg, citronsaft og smuldret blå ost.