Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
salat har godt af koldt vand, så lever det længere
Hold salat og grønne asparges friske ved at skylle dem og lade dem ligge i iskoldt vand i ca. 10 minutter. Slyng salaten og kom den i en lukket pose og læg den i køleskabet. Asparges skal også gemmes i køleskabet i en lukket pose, når de har trukket koldt vand.
Synes du salaten er blevet for træt til at bruges som salat, og er den ved at blive brun i kanten, så smid den på panden som wokmad. Salaten vågner op igen og får nyt liv i din wokret.
Asparges, der er begyndt at dukke nakken, kan blive ranke igen. Sæt dem i et krus koldt vand og lad dem stå en halv time, så retter de sig op igen.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10