Annoncørbetalt indhold fra Label Rouge ANNONCE ANNONCE kylling 6 opskrifter med Label Rouge frilandskyllinger Label Rouge frilandskyllinger kan tilbederes på et hav af måder. Vi har samlet 6 opskrifter her på bl.a. ovnstegt Label Rouge kylling, kyllingefilet med svampesauce og shakshuka med kyllingeoverlår m.m. aftensmad Frilandskyllingefilet i cremet svampesauce – knasende knuste kartofler – sylt af sprødt grønt Savner du inspiration til, hvordan du skal tilberede dine kyllingefileter, så prøv denne opskrift med tilbehør, der både er sprødt, cremet og knasende. aftensmad Frilandskyllingelår i lys ragout med honning, citron og hvidvin – farverig couscous. Ragout er en klassisk gryderet fra Italien. Her laves den med hele kyllingelår, masser af grøntsager og godt med hvidvin. Nyd den sammen med en couscous fyldt med farver. aftensmad Ovenstegt frilandskylling – græskarpuré – stegt og cremet kålsalat Hel stegt kylling fyldt med persille og citron – og med lækkert cremet tilbehør. Her har du en sikker aftensmadsfavorit. aftensmad Braiserede Label Rouge kyllingelår med blød polenta, tomatsauté og edamame Saftige braiserede og smukt gyldne kyllingelår bliver mødt af en cremet polenta med skøn konsistens og en frisk og farverig tomatsauté. Selv begyndere kan trylle denne velsmagende ret frem. aftensmad Ovnstegt Label Rouge kylling med stegt hjertesalat, æblesennepssauce og kartofler med et citrustvist Prøv en saftig ovnstegt kylling med timian, smør og flagesalt. Æble-sennepssaucen laves med reduceret æblecider, fløde og krydres med sennep. Server den med kartofler kogt med citron og persille samt hurtigt sauteret hjertesalat aftensmad Shakshuka med braiserede Label Rouge overlår, pocherede æg og broccolini Denne shakshuka-opskrift med braiserede kyllingelår og pocherede æg er en smagfuld middelhavsfavorit. Med saftige Label Rouge kyllingelår, krydret tomatsovs og cremet feta er det en herlig kombination af smagsoplevelser. Perfekt til at imponere dine smagsløg og gæster ved middagsbordet. ANNONCE ANNONCE Denne artikel er sponsoreret og lavet i samarbejde med Label Rouge. Læs mere om kylling fjerkræ aftensmad
Coop Mindre kemi, mere dansk eller grønnere mad: Hvilken mærkesag skal du stemme på? Valgkampen til Medlemmernes Mærkesag er i gang, og fra 22. september kan du - og Coops 2 mio. andre medlemmer - være med til at vælge, hvilken mærkesag Coop skal prioritere højest i 2026. Som medlem er du nemlig også medejer af butikkerne og kan være med til at præge retningen. Bliv klogere på de tre mærkesager, og tag testen for at se, hvor du skal sætte dit kryds
Coop Klumme: Dit kryds bliver afgørende Som medlem af Coop er du også medejer af alle butikkerne. Og nu får alle vi medejere direkte indflydelse på, hvilken mærkesag Coop skal prioritere højest næste år. Det er sådan, vi bringer brugsbevægelsen ind i det 21. århundrede
Coop Pernille Skipper: "Medlemmernes Mærkesag er en afstemning om, hvad der er vigtigst for medlemmerne her og nu" Mindre kemi, mere dansk eller grønnere mad. Som medlem af Coop kan du stemme på den mærkesag, du synes, der skal prioriteres højst i 2026. Men hvorfor er det lige disse tre mærkesager, du kan vælge imellem, og hvorfor vælge én mærkesag frem for andre? Samvirke har spurgt Pernille Skipper
Annoncørbetalt indhold Quiz: Vind nordlysrejse for 2 personer til Grønland - værdi cirka 24.500 kroner Kender du dalene, nordlyset eller de grønlandske steder på listen over UNESCO's verdensarv? Gæt med i quizzen, hvor du kan vinde en rejse med Air Greenland til Grønland. Du skal se nordlys og gletsjere. Rejsen har en værdi af cirka 24.500 kroner. Konkurrencen løber til 2. oktober 2025