Annoncørbetalt indhold fra Label Rouge ANNONCE ANNONCE kylling 6 opskrifter med Label Rouge frilandskyllinger Label Rouge frilandskyllinger kan tilbederes på et hav af måder. Vi har samlet 6 opskrifter her på bl.a. ovnstegt Label Rouge kylling, kyllingefilet med svampesauce og shakshuka med kyllingeoverlår m.m. aftensmad Frilandskyllingefilet i cremet svampesauce – knasende knuste kartofler – sylt af sprødt grønt Savner du inspiration til, hvordan du skal tilberede dine kyllingefileter, så prøv denne opskrift med tilbehør, der både er sprødt, cremet og knasende. aftensmad Frilandskyllingelår i lys ragout med honning, citron og hvidvin – farverig couscous. Ragout er en klassisk gryderet fra Italien. Her laves den med hele kyllingelår, masser af grøntsager og godt med hvidvin. Nyd den sammen med en couscous fyldt med farver. aftensmad Ovenstegt frilandskylling – græskarpuré – stegt og cremet kålsalat Hel stegt kylling fyldt med persille og citron – og med lækkert cremet tilbehør. Her har du en sikker aftensmadsfavorit. aftensmad Braiserede Label Rouge kyllingelår med blød polenta, tomatsauté og edamame Saftige braiserede og smukt gyldne kyllingelår bliver mødt af en cremet polenta med skøn konsistens og en frisk og farverig tomatsauté. Selv begyndere kan trylle denne velsmagende ret frem. aftensmad Ovnstegt Label Rouge kylling med stegt hjertesalat, æblesennepssauce og kartofler med et citrustvist Prøv en saftig ovnstegt kylling med timian, smør og flagesalt. Æble-sennepssaucen laves med reduceret æblecider, fløde og krydres med sennep. Server den med kartofler kogt med citron og persille samt hurtigt sauteret hjertesalat aftensmad Shakshuka med braiserede Label Rouge overlår, pocherede æg og broccolini Denne shakshuka-opskrift med braiserede kyllingelår og pocherede æg er en smagfuld middelhavsfavorit. Med saftige Label Rouge kyllingelår, krydret tomatsovs og cremet feta er det en herlig kombination af smagsoplevelser. Perfekt til at imponere dine smagsløg og gæster ved middagsbordet. ANNONCE ANNONCE Denne artikel er sponsoreret og lavet i samarbejde med Label Rouge. Læs mere om kylling fjerkræ aftensmad
aftensmad Frilandskyllingefilet i cremet svampesauce – knasende knuste kartofler – sylt af sprødt grønt Savner du inspiration til, hvordan du skal tilberede dine kyllingefileter, så prøv denne opskrift med tilbehør, der både er sprødt, cremet og knasende.
aftensmad Frilandskyllingelår i lys ragout med honning, citron og hvidvin – farverig couscous. Ragout er en klassisk gryderet fra Italien. Her laves den med hele kyllingelår, masser af grøntsager og godt med hvidvin. Nyd den sammen med en couscous fyldt med farver.
aftensmad Ovenstegt frilandskylling – græskarpuré – stegt og cremet kålsalat Hel stegt kylling fyldt med persille og citron – og med lækkert cremet tilbehør. Her har du en sikker aftensmadsfavorit.
aftensmad Braiserede Label Rouge kyllingelår med blød polenta, tomatsauté og edamame Saftige braiserede og smukt gyldne kyllingelår bliver mødt af en cremet polenta med skøn konsistens og en frisk og farverig tomatsauté. Selv begyndere kan trylle denne velsmagende ret frem.
aftensmad Ovnstegt Label Rouge kylling med stegt hjertesalat, æblesennepssauce og kartofler med et citrustvist Prøv en saftig ovnstegt kylling med timian, smør og flagesalt. Æble-sennepssaucen laves med reduceret æblecider, fløde og krydres med sennep. Server den med kartofler kogt med citron og persille samt hurtigt sauteret hjertesalat
aftensmad Shakshuka med braiserede Label Rouge overlår, pocherede æg og broccolini Denne shakshuka-opskrift med braiserede kyllingelår og pocherede æg er en smagfuld middelhavsfavorit. Med saftige Label Rouge kyllingelår, krydret tomatsovs og cremet feta er det en herlig kombination af smagsoplevelser. Perfekt til at imponere dine smagsløg og gæster ved middagsbordet.
Aftensmad Danskerne spiser mindre sammen. Mød 4 danskere og se, hvad de havde på tallerkenen en aften, Samvirke kom forbi Bordet fanger. Sådan er det i hvert fald stadig for de fleste danskere, når klokken slår fem minutter i aftensmad. Men hvor længe sidder vi over måltidet, må mobilen være med, og hvilke skikke fylder ellers i 2025? Samvirke satte sig til bords (og i sofaen) med fire forskellige danskere
Aftensmad Tortillawrap opskrift: Kloden rundt med tortillawraps Tortillawraps er simple serveringer, der kan bruges til frokost, aftensmad og som dessert. Her er 6 forskellige opskrifter, så du kan komme kloden rundt med tortillawraps
Aftensmad Quiz om danskernes madvaner Ved du, hvor mange der hver dag spiser aftensmad alene? Eller hvad danskernes foretrukne aftensmåltid egentlig er? Madkulturen har undersøgt danskernes madvaner i 2024. Tag quizzen og se, hvor skarp du er på madvanerne
Aftensmad Læserne skriver: Snotfyldte servietter, smaskeri og neglefile er uønskede ved spisebordet Ingen gider at have en bordherre med dårlige manerer, og slet ikke Samvirkes læsere! Læs med og hør om alle de dårlige oplevelser, læserne har haft med andres dårlige vaner ved bordet, og få de vigtigste bud på, hvilke bordskikke der er de vigtigste at overholde
Påske Påskekonkurrence: Gæt med og se hvor meget du ved om påsken. Vind Årets Plantage Påskeæg til 775 kroner fra Peter Beier Chokolade Gæt med i Samvirkes påskequiz og se, hvor mange rigtige svar du kan om påsken. Ved du eksempelvis, hvorfor jøderne fejrer påske? Eller hvad historien nu er med de der Fabergé-æg? Er du heldig, kan du vinde Årets Plantage Påskeæg til 775 kroner. Konkurrencen slutter d. 9. april KONKURRENCE