4 ting, du skal gøre, før du går hjem fra job

En ny dag truer! Har du det sådan, kan du måske blive bedre til rettidig omhu.

Turen hjem fra arbejde og afsted igen næste dag bliver nemmere, hvis du har tænkt din kommende arbejdsdag igennem, før du går hjem

Ryd op

Er dit skrivebord et landskab af bogstakke, tidsskrifter i bunker og flagrende gule sedler? Ryd op! Helst hver dag, før du går hjem. Det er lettere at møde op til et blankt skrivebord end til det kaos, du husker fra dagen før.

Stol ikke på gule sedler

Har du altid en gul seddel ved hånden, så du hurtigt kan kradse det ned, du skal huske til senere med et par nøgleord? Gule sedler er nyttige at have ved hånden, men husk at oversætte din gådefulde besked til dig selv, mens du stadig kan huske, hvad det egentlig var, du mente. Skriv opgaven ind i din kalender med det samme og stol ikke på, at din hjerne altid husker hele meningen med din hastigt nedkradsede gule seddel.

(Artiklen fortsætter efter annoncen)

Planlæg næste dag, før du går hjem

Har du en tåget forestilling om, hvad du skal nå på arbejde? Du kan lette overblikket ved at skrive de vigtigste af næste dags opgaver ned, inden du går hjem. Prioriter rækkefølgen og skriv dem ind i din kalender, så ved du, hvor de er.

Vær ærlig

Får du en klump i halsen, når du tænker på alt, hvad du har lovet på arbejde? Vær ærlig. Et ærligt nej er bedre end et falsk ja. Uddeleger eller foreslå en ny deadline, og gør det, inden du går hjem. Noget af det mest stressende er det, man ikke får gjort, og når du bliver stresset, er du med til at stresse andre.

Kilder krop-fysik.dk, personligworkflow.com