16 opskrifter med kalkun
Amerikanerne bruger kalkunen til Thanksgiving og til jul. Kalkunen er saftig og smagfuld, men er i Danmark overhalet af kyllingen, når det kommer til popularitet. Fyld brystet eller hele kalkun og nyd en lækker aftensmad, eller brug resterne i en lækker salat. Kalkun kan det hele.
Schnitzel med ricottaost, kapers, chili og rå rodfrugtsalat
Frisk salat med grønne og hvide asparges, agurk, feta og kalkun
Asparges, nyd dem i foråret, hvor de er i sæson. De er både sunde og velsmagende!
Se opskriften
Kalkunsteg med rosenkål og glaserede gulerødder, mos og tranebærsauce
Asiatisk kalkunsalat med kål, urter, chili/lime-dressing og ristet ris
Friske forårsruller med kalkun
Kalkunfrikadeller
Kalkungullash med svampe og druer på knuste kartofler
Stegt kalkunbryst
Rugbrødssandwich med kalkun og mangochutney
Fettuccine med kalkun, svampe og appelsin-gremolata
Julekalkun
Pastasalat med rester
Få brugt dine rester. Du kan kreere en fantastisk pastasalat med rester fra køleskabet.
Se opskriften
Kalkun i tomat med pasta
Wok med kål, rødder og kylling
Gå wok-amok med en klimavenlig ret med en udførlig vejledning, så også børn kan gå i køkkenet. Opskriften er fra ’Mad eller hvad?’ 2009.
Se opskriften
Tacchino tonnato/Kold kalkunbryst med tunsauce
Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun
Mad i en fart, tilmed lækkert og sundt
Se opskriften
















Se, hvad vi ellers skriver om: #mad og #opskrifter