Varm øl og whisky-cocktail
DRIKKE

Varm øl og whisky-cocktail

En varm fornøjelse med masser af rå charme. Den friske ingefær og honning giver denne drink en krydret sødme, som gør den ideel til kølige sensommeraftener i stedet for en irish coffee. 
  • 1 Person

Ingredienser

2 cl. friskpresset citron
9 cl. varm ingefærøl – eksempelvis Crabbies Ginger Beer
6 cl. Jack Daniels-whisky
2 tsk. honning
2 skiver frisk ingefær
- Pynt: En stang kanel, hele nelliker og appelsinskive

Sådan gør du

  1. 1
    Stød ingefæren i bunden af et glas, mens du varmer ingefærøl forsigtigt op i en gryde – det må ikke koge.
  2. 2
    Kom alle ingredienser undtagen whisky i glasset.
  3. 3
    Omrør, til honningen er opløst, og si drinken over i et andet, opvarmet glas.
  4. 4
    Tilsæt whisky, 2-3 hele nelliker samt en kanelstang og pynt så glasset med en appelsinskive.