Små majspandekager med rejesalat
FORRET

Små majspandekager med rejesalat

Majspandekager er altid gode på madpakken eller den lille sult, men du kan også lave en forret ud af dem som her, hvor vi server majspandekagerne med hjemmerørt rejesalat. 
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk. æg
3 dl. mælk
3 dl. hvedemel
1 tsk. bagepulver
5 dl. optøede frosne majs
- salt og peber
- olie til stegning
1 dl. mayonnaise
1 dl. crème fraiche 18%
1 stk. fed hvidløg
300 g pillede rejer
- Lidt frisk dild
- evt. Lidt tomatpuré

Sådan gør du

  1. 1
    Pisk æg og halvdelen af mælken sammen i en skål.
  2. 2
    Kom mel vendt med bagepulverbagepulver heri, og pisk sammen til en dej uden klumper.
  3. 3
    Pisk resten af mælken heri.
  4. 4
    Vend majs, salt og peber I skålen.
  5. 5
    Kom olie på en teflonpande, og steg dejen til små pandekager.
  6. 6
    Vend mayonnaise med crème fraiche, og smag til med revet hvidløg.
  7. 7
    Vend rejerne heri.
  8. 8
    Server rejesalaten til de små pandekager og pynt med dild.
  9. 9
    Lidt tomatpuré ovenpå smager godt.